EEN ZELFSTANDIG WERKEND KOK / JUNIOR SOUSCHEF

WIJ BIEDEN O.A.:
EEN 4 OF 5 DAAGSE WERKWEEK EN VERDERE ZELFONTPLOOIINGSMOGELIJKHEDEN, OMDAT WE DAT BELANGRIJK VINDEN.

Meer weten? 
In verband met ambitieuze plannen in de nabije toekomst willen we ons team alvast uitbreiden met een zelfstandig werkend kok om zo eventuele uitdagingen gezamenlijk het hoofd te kunnen bieden. Restaurant Loef & Lij is in september 2020 door Guido Jansen en Pike Uittenbogaard gestart. Wij geloven dat kwaliteit, beleving en enthousiasme na de coronacrisis extra gewaardeerd zullen worden. Helaas duurt de crisis nu wel veel langer dan gehoopt, maar onze ambitie lijdt daar gelukkig niet onder, vandaar dat we nu door willen pakken. 

Giovanni de Goede geeft als chef-kok sinds de opening van Loef & Lij invulling aan onze shared dining kaart, waarin hij zijn ervaringen bij Restaurant Bij Mette, De Burgemeester*, Amarone* en De Bokkedoorns** laat gelden en verder ontwikkeld heeft. Een jaar geleden heeft souschef Tom van Mastwijk het team versterkt, waardoor we bij de heropening in 2021 op volle kracht vooruit konden en nu bij een derde opening in anderhalf jaar tijd uit de startblokken vliegen. Kortom, we hebben een mooi team en goede reviews van onze gasten. 

En toch op zoek? 
Ja, toch op zoek. Nu we op de drempel staan van het einde van de pandemie kunnen we eindelijk onze ambities waar gaan maken en daar hoort een enthousiaste zelfstandig werkend kok bij!!! Want misschien kunnen we met jou aan boord alles echt tot bloei laten komen. Wij vinden zelfontplooiing van groot belang, daarom zijn we benieuwd naar jouw ambities en ideeën zodat we samen Loef & Lij verder kunnen brengen. 

Passen jouw ambities bij die van ons? 

Als je dan nog steeds geïnteresseerd bent,

kun je een mail sturen naar: giovanni@loefenlij.eu

of bel je Giovanni op: 06-81620836

Dan kun je ons vertellen wat je ambities zijn en kunnen we bespreken hoe we elkaar naar een hoger niveau zouden kunnen brengen. 

meer nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Loef en Lij Nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving.

We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen. Tot snel! Het team van Loef en Lij.