Over ons

geboren uit passie en liefde

Loef & Lij is op 9 september 2020 gestart door Guido Jansen & Pike Uittenbogaard. Pike als ervaren horecaman achter de schermen en Guido op de stuurbrug.


Guido’s liefde voor het vak gaat heel ver terug. Al van huis uit leerde hij de verrassende smaken uit de keuken van zijn moeder en ging die later combineren met een tweede passie: wijn. Zijn motto: als de mensen om mij heen genieten, geniet ik twee keer zo veel.

CHEF GIOVANNI

Chef kok Giovanni de Goede is direct vanaf het eerste uur aan boord. Met zijn opleiding bij Bokkendoorns**, Amarone* en restaurant de Burgemeester*, kent hij als geen ander de kneepjes van het vak en verrast hij iedere keer weer met nieuwe gerechten en smaken.

Gastvrouw Mariëlle en ons gastvrije team

Gastvrouw Mariëlle Brunt werd vorig jaar toegevoegd aan het team. Ze staat voor verstand van wijn & gastvrijheid Ook alle andere leden van het team zijn geselecteerd op gastvrijheid en het genieten van smaak.

thuis of een feestje op locatie

Wij beseffen dat we een unieke locatie in hartje Woerden hebben, die we graag met je delen. Zin in een besloten feestje aan het water? Bel 0348 – 43 07 85.

Een Borrelplank voor thuis of onderweg bestel je ook gewoon bij ons. We zetten het voor je klaar, zodat jij, zonder gedoe, je gasten kunt verwennen.

Een feestje op locatie, op zoek naar een uitzonderlijk lekkere catering? Wij verzorgen het voor jou.

bootservice

Lekker aan het varen & trek in een Loef & lij beleving aan boord? Bel 0348-43 07 85

Wij maken een mooie borrelplank voor aan boord. Ook als de wijn op is leveren je die gewoon aan boord. Alleen de haven invaren is genoeg.

AGENDA