Werken bij Loef en lij

We zijn altijd opzoek naar iedereen zonder 9 to 5 mentaliteit van boven de 15 jaar die het leuk vindt om parttime dan wel fulltime in een team samen te werken. Heb je nog geen ervaring dan kan je dat bij ons opdoen, heb je wel ervaring dan kun je wellicht je kennis aan andere doorgeven.


Keuken:

 Souschef (zie beschrijving onderaan)

Bediening:

Bediening Parttime

De hele dag welkom bij Loef & Lij

Restaurant & ontmoetingsplek, van “zonsopgang” tot ver na zonsondergang, met het mooiste uitzicht op de Woerdense haven.

Van koffie met gebak, naar de lunch, een borrel & een hapje tot easy fine dining

Vakmanschap, creativiteit, gezelligheid, prachtig uitzicht & comfort.

Uitgesproken smaken in een ontspannen sfeer. Food sharing & wine pairing

Hoog niveau, lage drempels met open armen.

Geleid door de seizoenen & begeleidt door bier & wijn, cocktails & non -alcoholische dranken.

25 heerlijke wijnen per glas & vele anderen per fles of verfrissende bieren van de tap & de fles.

Wat met passie wordt gemaakt zal met liefde worden gegeten & gedronken

Team Loef & Lij

Service met een Glimlach!!
Interesse gewekt?

Solliciteer dan of per mail of telefoon naar Guido Jansen (guido@loefenlij.eu 06-22313316) & we hopen je snel te ontmoeten in ons restaurant onder het genot van een drankje.

 

EEN ZELFSTANDIG WERKEND KOK / JUNIOR SOUSCHEF

WIJ BIEDEN O.A.:
EEN 4 OF 5 DAAGSE WERKWEEK EN VERDERE ZELFONTPLOOIINGSMOGELIJKHEDEN, OMDAT WE DAT BELANGRIJK VINDEN.

Meer weten? 
In verband met ambitieuze plannen in de nabije toekomst willen we ons team alvast uitbreiden met een zelfstandig werkend kok om zo eventuele uitdagingen gezamenlijk het hoofd te kunnen bieden. Restaurant Loef & Lij is in september 2020 door Guido Jansen en Pike Uittenbogaard gestart. Wij geloven dat kwaliteit, beleving en enthousiasme na de coronacrisis extra gewaardeerd zullen worden. Helaas duurt de crisis nu wel veel langer dan gehoopt, maar onze ambitie lijdt daar gelukkig niet onder, vandaar dat we nu door willen pakken. 

Giovanni de Goede geeft als chef-kok sinds de opening van Loef & Lij invulling aan onze shared dining kaart, waarin hij zijn ervaringen bij Restaurant Bij Mette, De Burgemeester*, Amarone* en De Bokkedoorns** laat gelden en verder ontwikkeld heeft. Een jaar geleden heeft souschef Tom van Mastwijk het team versterkt, waardoor we bij de heropening in 2021 op volle kracht vooruit konden en nu bij een derde opening in anderhalf jaar tijd uit de startblokken vliegen. Kortom, we hebben een mooi team en goede reviews van onze gasten. 

En toch op zoek? 
Ja, toch op zoek. Nu we op de drempel staan van het einde van de pandemie kunnen we eindelijk onze ambities waar gaan maken en daar hoort een enthousiaste zelfstandig werkend kok bij!!! Want misschien kunnen we met jou aan boord alles echt tot bloei laten komen. Wij vinden zelfontplooiing van groot belang, daarom zijn we benieuwd naar jouw ambities en ideeën zodat we samen Loef & Lij verder kunnen brengen. 

Passen jouw ambities bij die van ons? 

Als je dan nog steeds geïnteresseerd bent,

kun je een mail sturen naar: giovanni@loefenlij.eu

of bel je Giovanni op: 06-81620836

Dan kun je ons vertellen wat je ambities zijn en kunnen we bespreken hoe we elkaar naar een hoger niveau zouden kunnen brengen.